Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2014 17:46 - ДКЕВР паравана на бандитизма в енергетиката.
Автор: rakurs Категория: Политика   
Прочетен: 1497 Коментари: 0 Гласове:
1



   Така наречения "регулатор"освен покачване на цените на крайните потребители не е в състояние да регулира каквато и да е енергетика освен допълнителното материално стимулиране за извършените "услуги" на управленците и енергийните босове.Даже един второкурсник от финансово сетоводно уилище ще извика тотална ревизия ,а сметнта палата прави проверки за да заличи всички следи -персонал под нивото на парна централа,ако има някой да знае за какво става дума то той е наврян в глуха конфронтация.
   За електричарите на дали знаят какво е киловар и киловат.Ходят на проверки като глухи петли,едно земно не знаят на какви параметр отговря и къде се монтира.А за обслужване на електрически уредби нал хбер си нямат.Десетина трансформатора се взривиха и накрая решиха че някой краде маслото.Не познавам такъв самоубиец да открадне масло до степен на взрив и спокойно да го изнесе от помещението за да го остави къде...до вратата.
   Пародствчиците си доставятс неоразмерени паропроводи на малкото си клиенти и ги обвиняват в некоректни потребители.Мерак ми е да им дставям вода за парата ама с композиция цистерни от който само в едната да има 500 кила вода.
  Водарит пък ни шибват всички загуби по мрежата ,все едно си нямаме работа  и през свободното време ходиме на групи и им дупчим тръбите.
   За малко да пропусна ВЕЙ.Е как няма да преизпълниме "2020"като ме гонят сериозни хора със сериозни аргументи.
   Като капак на всичко да обясня как се ценообразува.Базови разходи предшестващата година плюс намерението за инвестиций.Догодина пак така,ама инвестицийте извършени ли са няма значение ,следват нови "инвестиций",и така та до сега.
   В един момент и тази еквилибристика не стига , Виновни са ЕРП,как ще са виноновни бе та там са с добро възнаграждение нашите най-близки хора.Тогава НЕК тя е на потребителите, да си я спасяват.Само в ЕСО всичко е привидно тихо,преди го наричаха "щита"там е "центъра",кой внася ,кой изнася,колко произвежда.Те затова ЕСО е самостятелна еденица ,а не към НЕК.



Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rakurs
Категория: Политика
Прочетен: 130702
Постинги: 99
Коментари: 65
Гласове: 851
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930